Huidverbetering

Er zijn verschillende oorzaken welke leiden tot een huidprobleem.  Denk hierbij aan veroudering, puistjes, mee-eters, dehydratie (uitdroging), en pigmentatie. Door middel van verschillende gezichtsbehandelingen kunnen deze huidproblemen worden aangepakt. Alvorens de behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt, waardoor het juiste  product voor het  huidtype kan worden bepaald. De huid  ziet er na de behandeling  weer stralend uit en voelt geweldig aan.  Uiteraard met een  direct zichtbaar resultaat!

Le Naturelle biedt vele heerlijke behandelingen. Zo zijn er bijvoorbeeld  verschillende  gezichtsbehandelingen, die zich richten op specifieke huidproblemen zoals anti-veroudering , pigmentatie,acne- en vette en vochtarme huid met behoefte heeft aan hydratatie.

 

Mijn moment

Mijn Moment

 Deze behandeling bestaat uit:
- Dieptereiniging
- Dode huidcellen verwijderen door middel van een intensieve peeling of lysing
- Comedonen en/of milia verwijderen
- Wenkbrauwen epileren/harsen
- Massage van gelaat, nek en decolleté
- Masker afgestemd op jouw huidbehoeften

My moment treatment: Includes deep cleanse, steam, exfoliation, extractions, mask, facial massage, mask and moisture, designed especially for the needs of your skin.

79,50

Huidverbetering

Microneedling (45 min)

De microneedling of toe wel dermapen, maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

95,00

Peeling (35 min)

Tijdens deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid (bestaande uit dode cellen) verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. Het resultaat is een gezuiverde, egalere en stralende huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar kan ook bijdragen aan het verminderen van fijne lijntjes, grove poriën, littekens en sporen van acne.

 

60 min                                                   85.00

140 min    kuur voor 4x bezoek       190.00         

42,50

Advanced cellular gold

Deze behandeling maakt gebruik van de antioxidanten-technologie van TheraVine en zachte 24K goud en diamantstof. Het DNA-reparatiesysteem van de huid wordt verbeterd.

Deze behandeling is inclusief:
​- Wenkbrauwen epileren
- millia/comedonen verwijderen
​- Massage van gelaat, nek en decolleté

99,00

Melanovine Pro-brilliance brightening treatment (60 min)

Anti pigmentation 

Deze behandeling is specifiek gericht op het verminderen van ongelijke huidtinten en minimaliseert fijne lijntjes en rimpeltjes. Door hyperpigmentatie op verschillende niveaus aan te sturen met geavanceerde actieve stoffen en natuurlijke, lichtgevende plantenextracten, zal deze behandeling helpen bij een gerehydrateerde en stralende huid.

Deze behandeling is inclusief:
​- Wenkbrauwen epileren
- millia/comedonen verwijderen
​- Massage van gelaat, nek en decolleté

99,00

Acnivine facial (60 min)

Deze speciale behandeling is samengesteld voor de huid die last heeft van acne. Het matteren van de huid en het stimuleren van nieuwe celvernieuwing om littekens en overmatig talg te verminderen staan centraal. De huidflora komt met deze behandeling weer in balans waardoor ontstekingen verminderen en de huid gehydrateerd wordt.

Deze behandeling is inclusief:
​- Wenkbrauwen epileren
- Bovenlip harsen of millia/comedonen verwijderen
​- Massage van gelaat, nek en decolleté

79,50