Semi permanente make up SPMU

Semi permanente wenkbrauwen

Semi-permanente wenkbrauwen zijn een van de nieuwste beautytrends. In plaats van ze elke dag te moeten vullen, kunt u wakker worden met wenkbrauwen die gedefinieerd en mooi gevormd zijn. Een afspraak maken. Een pigment wordt in de bovenste laag van je huid ingebracht, waardoor je wenkbrauwen krijgt die tot 18 maanden kunnen blijven zitten.

Microblading

Deze permanente make-up-techniek is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Er worden handmatig met een vlijmscherp mesje flinterdunne haartjes op de huid getekend, dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Uiterst geschikt als je droomt van handig, vollere van wenkbrauwen. Ook als door ziekte van de natuur van helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebt, kan er door deze methode compleet nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd.

Behandeling: 150 min | €200 inclusief na behandeling na 8 weken

Ombre of shading

Ombré shading is een semi-permanente techniek voor het stylen van wenkbrauwen waarbij een kleine machine wordt gebruikt om extreem dunne pigmentvlekken in de huid aan te brengen, waardoor een wenkbrauwpotlood-look met zachte tinten ontstaat. Voor de meeste schoonheidsliefhebbers is het meest stressvolle deel van je routine om in je spiegel te leunen om je wenkbrauwen precies in te vullen.

Behandeling: 150 min | €200 inclusief na behandeling na 8 weken


Microblading + ombre

Het is precies hoe het klinkt: een combinatie van microblading (hairstrokes) en ombré-poedervulling. De techniek verschilt van standaard microblading door de toevoeging van schaduw die een mistige, met poeder gevulde wenkbrauw creëert.

Behandeling: 180 min | €350 inclusief na behandeling na 8 weken