Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Microblading (150 min)

Deze permanente make-up-techniek is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Er worden handmatig met een vlijmscherp mesje flinterdunne haartjes op de huid getekend, dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Uiterst geschikt als je droomt van langere, vollere of bredere wenkbrauwen. Ook als je door ziekte of van nature bijna of helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebt, kan er door deze methode compleet nieuwe wenkbrauwen worden gecreëerd.

Inclusief nabehandeling na 8 weken.

200,00

Ombre of shading (150 min)

Ombré shading is a semi-permanent eyebrow styling technique that uses a small machine to place extremely thin dots of pigment into the skin, creating a soft-shaded brow pencil look. For most beauty lovers, leaning into your mirror to precisely fill in your eyebrows is the most stressful part of your routine.

200,00

Semi Permanente wenkbrauwen

Semi-permanente wenkbrauwen zijn een van de nieuwste beautytrends. In plaats van ze elke dag te moeten vullen, kunt u wakker worden met wenkbrauwen die gedefinieerd en mooi gevormd zijn. Een afspraak maken. Een pigment wordt in de bovenste laag van je huid ingebracht, waardoor je wenkbrauwen krijgt die tot 18 maanden kunnen blijven zitten.

Microblading + ombre (180 min)

Het is precies hoe het klinkt: een combinatie van microblading (hairstrokes) en ombré-poedervulling. De techniek verschilt van standaard microblading door de toevoeging van schaduw die een mistige, met poeder gevulde wenkbrauw creëert.

Inclusief nabehandeling na 8 weken

350,00